Blogger Widgets

Saturday, 26 November 2016

pointer semester 3 berapa?

assalamualaikum...

pejam celik pejam celik ... dah masuk semester 4, sekejap je lagi nak habis... hehe . alif sedih sikit sebab selama belajar di politeknik ibrahim sultan ni mula sem 1 sampai sem 3 belum lagi dapat anugerah ketua jabatan (macam dekan lah)

masih ingat lagi sem 2 lagi 0.01 nak jadi 3.49...hua3 sikit lagi tuhhhh...tapi apakan daya..

alif pun berusaha lagi pada sem 3 ni, buat tugasan assigment sampai pagi...nak kejar dead line...dengan masalah member tak nak buat kerja...semua lahh kena hadap.. (sebab tuh lama ta buat entri hurm)

semualahhhh kena all out alif buat dengan subjek inggeris alif tak minat, pon buat bebetol...(tak pandai cakap bi haha) nak nak kena buat tugasan role play ahahah.. tahu ke?


last2 pada sem 3 alif dapat pointer 3.44 hurmm...tu pon lagi sikit nak dapat dekan...kecewa...tapi at least hpnm meningkat...

sekarang alif dah masuk sem 4..ada muet...nak tanya muet tu senang tak?  hahah...alif harap korang yang tengah baca ni mendoakan kejayaan alif ye..heeeee


sekian...






14 comments :

  1. Senang je Muet tu, yang penting confident. hihihi, all the best!

    ReplyDelete
  2. goodluck utk sem baru niii bro. study smart k.. haritu malptaac syaza prgi pis, seronok suasana sana. untung korang pis besar gila nak dibandingkan dgn poli lagend akak.

    ReplyDelete
  3. Malptaac tu Malaysia Polytechnic Territorial Army Annual Camp.Latihan Tahunan Askar Wataniah Politeknik Se Malaysia kikiki

    ReplyDelete
  4. Takpe lepasnih bolehlah bersungguh-sungguh lagi.Semua tu ujian Allah nak tgok sejauh mana usaha kita.Chaiyokk classmate! Hahahahahaha 😂😂 insyaAllah sem ni AKJ 💪

    ReplyDelete
  5. InsyAllah sem 5 dekan punyalah! Mengikut pengalaman saya yang dululah, kene skor betol2 kuiz & test. caranya mudah je semua nota tampal dekat dinding. haha. itu je caranya paling mudah nak ingat. Hee..

    ReplyDelete
  6. still ada peluang lagi untuk dapat dekan next sem. all the best!

    ReplyDelete
  7. Hi Alif, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, Saya still Tak faham, collaborate for what? Huhu

      alepbun@gmail.com

      Delete
  8. Salam singgah sini dan follow :)

    btw jom join GA saya

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...